Κώστας Φανταουσάκης

Wander Braga και Κώστας Φανταουσάκης μετά την προαγωγή του σε μαύρη ζώνη
Ο Κώστας Φανταουσάκης γεννήθηκε το 1970 στα Χανιά και ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1985. Είναι πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τρία διπλώματα προπονητή για έξι αθλήματα, εκ των οποίων τα δύο είναι Ολυμπιακά (ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη) και τέσσερα μη Ολυμπιακά (πάλη στην άμμο, gi-grappling, grappling, MMA).
Έχει προπονηθεί σε πολλά είδη πολεμικών τεχνών όρθιας μάχης αλλά η επιτυχία του Royce Gracie στα πρώτα UFC τον έπεισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.

Έχει παρακολουθήσει περισσότερα από 13 σεμινάρια BJJ με διάφορους εκπαιδευτές όπως ο καλος του φίλος Rodrigo Medeiros (Carlson Gracie) αλλά εξελίχθηκε στο BJJ με τον δάσκαλο του Wander Braga. Ο βραζιλιάνος δάσκαλος του έκανε την τιμή να του απονείμει την καφέ ζώνη, τον Ιανουάριο του 2013 στο Βαρέζε της Ιταλίας.
Απονομή καφέ ζώνης, Βαρέζε Ιταλία 2013                
                                                                                                                 
 
Απονομή καφέ ζώνης, test Βαρέζε Ιταλία 2013 
Τον Ιούνιο του 2014 είχε την τιμή να προπονηθεί με τον Ομοσπονδιακό προπονητή ελευθέρας πάλης Παρασχο Δεσκουλίδη τον οποίο και θεωρεί δάσκαλο του στην πάλη.
Με τον προπονητη ΜΜΑ Χρήστο Πετρούτσο και τον προπονητή πάλης Παράσχο Δεσκουλίδη
Ο Κώστας Φανταουσάκης προήχθη σε μαύρη ζώνη στις 1 Μαΐου 2019 και είναι αντιπρόσωπος του δασκάλου Braga στην Ελλάδα μαζί με τον Σταύρο Κόκκινο (μαύρη ζωνη) και προπονείται σε ΜΜΑ (no-gi, BJJ με γκι, και όρθια μάχη). 

Εκτός από το BJJ και τα ΜΜΑ ο Κώστας Φανταουσάκης είναι λάτρης της πυγμαχίας και του Muay Thai. Έχει προπονηθεί στο technical boxing mittwork όπως διδάσκεται από τον Roger Mayweather και έχει μια τεράστια συλλογή από σεμινάρια Ολλανδικού Thai Boxing με αθλητές όπως ο Ramon Dekkers, o Ernesto Hoost, o Peter Aerts, Rob Kaman, Lucien Carbin και άλλοι.
\
Με τον δάσκαλο Braga στην Ιταλία
Με τους Ιταλούς εκπαιδευτές Massimo Zorzenon και Αlberto Ceretto στο Τορίνο της Ιταλιάς, Ιαν 2013
Mε τον καλό του φίλο Ροντρίγκο Μεντέιρος (Carlson Gracie)
No Gi προπόνηση με τον δάσκαλο, Ιαν 2012
Σεμινάριο 2010
Με τον θρυλικό Leo Vieira, Φεβ. 2013, Ηράκλειο
Με τον Σταύρο Κόκκινο
Mε τον καλό του φίλο Ροντρίγκο Μεντέιρος (Carlson Gracie)
Mε τον καλό του φίλο Ροντρίγκο Μεντέιρος (Carlson Gracie)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου