Η ομάδα μας

Κώστας Φανταουσάκης, Wander Braga, Σταύρος Κόκκινος


Η επίσημη Ελληνική ομάδα Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου του μάστερ Wander Braga εδρεύει στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Η ομάδα αποτελείται απο τους Κώστα Φανταουσάκη στα Χανιά (καφέ ζώνη, 1st stripe) και Σταύρο Κόκκινο στην Αθήνα (καφέ ζώνη).

Ο professor Wander Braga είναι ένας από του μεγαλύτερους δασκάλους του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, κάτοχος μαύρης ζώνης 5 Dan. Ο δάσκαλος Braga έχει σχολές σε Βραζιλία, Αμερική, Λίβανο, Ανγκόλα και Ιταλία. Είναι επίσης αθλητής των ΜΜΑ με ρεκόρ 16 νίκες και μια ήττα. Είναι δάσκαλος του Gabriel Gonzaga, πρώην διεκδικητή τίτλου τoυ Ultimate Fighting Championship και παγκόσμιου πρωταθλητή BJJ και έχει διδάξει αυτοάμυνα και ζίου ζίτσου σε προσωπικότητες όπως οι ηθοποιοί Dustin Hoffman και Vin Diesel. O δάσκαλος Braga είναι από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που έχουν προπονηθεί και "ρολάρει" με τον θρύλο Rickson Gracie.

Ο κος Braga είναι μαθητής του Jorge Pereira , διοργανωτή των αγώνων «Rio Heroes» στην Βραζιλία. Ο μάστερ Pereira ήταν επίσης η πρώτη μαύρη ζώνη του θρυλικού Rickson Gracie. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο δάσκαλος Braga είναι και ο ίδιος διοργανωτής των αγώνων ΜΜΑ Showtime Fights στην Βραζιλία.

Πρόσφατοι τίτλοι του δασκάλου Braga: 

Πρωταθλητής στο Πανευρωπαικό της Λισσαβόνας 2013
Brasileiro No Gi 2012 Champion (Εθνικό Πρωτάθλημα νο-γκι Βραζιλίας) 
World Championship NO Gi –  champion , 2008 .(lightweight)
World Championship NO GI –2η θέση , 2008  (Κατ. Absolute)
World Championship NO GI –2η θέση , 2007.(lightweight)

Ο τεχνικός σύμβουλος BJJ της ομάδας, Κώστας Φανταουσάκης (BJJ καφέ ζώνη) διδάσκει MMA και Βραζιλιάνικο Ζιου Ζιτσου στα Χανιά της Κρήτης. Είναι πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με τρία διπλώματα προπονητή για έξι αθλήματα, εκ των οποίων τα δύο είναι Ολυμπιακά (ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη) και τέσσερα μη Ολυμπιακά (πάλη στην άμμο, gi-grappling, grappling, MMA). Επικοινωνία μεσω Facebook

Ο Σταύρος Κόκκινος (BJJ καφέ ζώνη) είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής μάχης υποταγής και πάλης υποταγής (ΜΜΑ και Submission Grappling) υπό τον Δημήτρη Δημητρίου και την Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. καθώς και έμπειρος διαιτητής ΜΜΑ και grappling. O κος Κόκκινος διδάσκει βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου με γκι στη Hellas Top Team στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Σχολης Προπονητών Γ.Γ.Α. της ΠΟΚ. Επικοινωνία μεσω Facebook

Η επίσημη σελίδα Facebook της Wander Braga BJJ Greece


Περισσότερες πληροφορίες;


Ο δάσκαλος Μπράγκα με το χρυσό μετάλλιο στην Λισαβόνα  το 2013
Πρωταθλητής Βραζιλίας 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου