9/6/16

Καφέ Ζώνη o Σταύρος Κόκκινος από τον Wander Braga



Tον Α.Σ. Ιαπετό στην οδό Γιαμπουδάκη 77 στα  Χανιά επισκέφτηκε στις 9 Ιουνίου 2016,  ο Βραζιλιάνος δάσκαλος 5 Dan και πρωταθλητής του Βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, Wander Braga. Ο δάσκαλος Braga είναι και αθλητής ΜΜΑ με 15 νίκες στο ενεργητικό του. 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο των δυο ομάδων του στην Ελλάδα και η εξέταση για απονομή ζωνών. Η εξεταστέα ύλη έχει καθοριστεί από τον ίδιο τον Wander Braga ο οποίος μετά την εξέταση παλεύει προσωπικά με τους μαθητές του για να κρίνει τις ικανότητες τους.



Ο Κώστας Φανταουσάκης, καφέ ζώνη IBJJF, ο μόνος στην Κρήτη που είναι συγχρόνως και πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα αθλήματα των Grappling και ΜΜΑ, προήχθη στο πρώτο stripe της καφέ ζώνης.  Ο Φανταουσάκης διδάσκει ΜΜΑ, BJJ και κικμπόξινγκ στον Α.Σ. Ιαπετό Χανίων. Η καφέ ζώνη στο του Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου αποτελεί  πιστοποίηση αρχάριου προπονητή  μέσω του αρχιεκπαιδευτή  της ομάδας, Wander Braga.

Με επιτυχία πέρασε την εξέταση της καφέ ζώνης ο αντιπρόσωπος της ομάδας στην Αθήνα, Σταύρος Κόκκινος. Ο μαθητής του Κόκκινου, Βασίλης Ζαλακώστας, αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού,  πέρασε επιτυχώς το τεστ της μπλε ζώνης.
Σταύρος Κόκκινος

Βασίλης Ζαλακώστας


Ο Χανιώτης Σταύρος Κόκκινος, καφέ ζώνη IBJJF είναι και αυτός  πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και δραστηριοποιείται σε ένα από τα καλυτέρα γυμναστήρια ΜΜΑ στην Αθήνα, στην Hellas Top Team του Δημήτρη Δημητρίου.

Ο δάσκαλος Braga απένειμε τις ζώνες μετά την εξέταση και έφυγε για την Βραζιλία ικανοποιημένος από την τεχνική κατάρτιση των επιτυχόντων ενώ δεσμεύτηκε να επισκεφτεί την χώρα μας και το 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου