25/1/14

Σε τι διαφέρουμε απο τις άλλες ομάδες

1. Η αυτοάμυνα είναι σημαντική για μας. Το ζιου ζιτσου μας διδάσκεται για ΜΜΑ, αυτοάμυνα και  αγωνιστικό ζίου ζίτσου  με γκι (IBJJF)

2. Η προπόνηση στα ολιγομελή τμήματα μας, δίνει γρήγορα αποτελέσματα. Τα μαθήματα είναι σχεδόν ιδιαίτερα. Η ύλη της μπλε ζώνης είναι σχεδιασμένη για προπόνηση 2-3 χρόνων. Δεν μας ενδιαφέρει να κρατάμε τους αθλητές "κολλημένους" σε ζώνες για πάντα. Μια μπλε ζώνη στο BJJ σημαίνει ότι ξέρεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου στο έδαφος.

3. Είμαστε μια οικογένεια και ΔΕΝ ασχολούμαστε με το τι κάνουν άλλες σχολές. Το κλίμα είναι φιλικό και οικογενειακό. Αν ενδιαφέρεστε για πειθαρχία και κραυγές καλύτερα να πάτε αλλού.  Το άτομο και οι ιδιαιτερότητες του είναι σημαντικά για μας. Προσαρμόζουμε τις τεχνικές στον σωματότυπο και την ηλικία του ασκούμενου.

4. Η ύλη για τα ΜΜΑ είναι φόρος τιμής στα είδωλα μας του Ολλανδικού Muay Thai: των Ramon Dekkers, Ernesto Hoost και  Rob Kaman, Όσον αφορά την πυγμαχία οι τεχνικές είναι των Roger Mayweather και Cus D' Amato (Mike Tyson) και του Kenny Weldon. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι δεν είμαστε τμήμα κικμποξινγκ. Ειμαστε τμήμα BJJ για ΜΜΑ και η προπόνηση στην όρθια μάχη είναι συμπληρωματική. Η εξέλιξη του μαθητή στα ΜΜΑ εξαρτάται απο την πρόοδο του στο Bραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου.

5. Ο εκπαιδευτής κρατάει προσωπικά τα pad για κτυπήματα σε ΟΛΟΥΣ τους μαθητές.  Σε 2-4 μήνες θα μπορείτε να κτυπάτε τα pad έτσι:
http://www.youtube.com/watch?v=olqD_HxxvoU
http://www.youtube.com/watch?v=Lf4PcFASaGY

6. Οι αθλητές μας μπορούν να λάβουν μέρος σε αγώνες ΜΜΑ (Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ) και Βραζιλιάνικου Ζιου Ζίτσου

7. Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε το Wander Braga Jiu Jitsu και να δημιουργήσουμε δάσκαλους και όχι απλά μαθητές. Η ύλη της μωβ ζώνης απαιτεί προπόνηση 5-6 χρόνων. Μια μωβ ζώνη μπορεί να διδάξει αρχάριους. Ξεκινήστε μια καριέρα στις πολεμικές τέχνες ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου